Tuinaanleg 2

Watelle: goed met groen

Van uitgepuurd tuinontwerp tot ecologische tuinaanleg

U droomt van een mooi aangelegde tuin? Dan hebt u een tuinaannemer met groene vingers én een ijzersterk tuinontwerp nodig. Onze tuinarchitecten luisteren naar uw wensen en houden rekening met de bouwstijl en de architectuur van uw woning: landelijk, modern of klassiek. Bovendien respecteert ons eerlijke tuinontwerp het landschappelijke karakter van uw omgeving – een bosrijk gebied, de kust, een weidelandschap, ...

Als een kameleon combineren wij met natuurlijke materialen en de juiste beplanting een uitgepuurd tuinontwerp
met een minimale ecologische voetafdruk.

Slimme stadstuin als extra buitenkamer

Woont u in de stad, maar houdt u ook van een streepje groen? Maak van uw stadstuin dan de extra buitenkamer die u verdient.  Het maakt niet uit of uw tuin pal in het centrum of aan de rand ligt, volledig ommuurd is of open.
Watelle tovert uw stadstuin om tot het verlengde van uw leefruimte. Hoe? Dankzij aandacht voor zon- en schaduwhoekjes, een slim samenspel van bloei- en groei-elementen, en een aangepast plantengebruik: zanderige bodem, stenen in de ondergrond, grote bomen, ... Watelle weet raad.

Imposante kasteeltuin of strakke parktuin

Bij een groot domein hoort een imposante tuin. Historisch gebouw? Kies dan voor een ware kasteeltuin met royale klasse en u waant zich de hoofdrolspeler in uw eigen sprookje. Onze tuinexperten herstellen uw kasteeltuin in de originele staat, zodat uw Engelse tuin of Franse tuin u meevoert naar lang vervlogen tijden. Moderne architecturale parel? Ga dan voor een strakke parktuin die de eenvoud van uw bouwlijnen versterkt.  Watelle is uw geknipte tuinaannemer in Kortrijk-Brugge-Gent voor grote tuinprojecten.

Landelijke hoevetuin voor rust en romantiek

Restaureerde u een oude hoeve of charmante boerderij? Kies dan voor tuinaanleg die de troeven van uw pand in de verf zet. Watelle ontwerpt uw landelijke hoevetuin en legt alle groenelementen vakkundig aan: beplanting en hagen, poelen en kikkerbermen, bloemenweides en kasseiwegels, glooiingen en graspartijen, ... U krijgt een oase van rust waar u heerlijk ontspant na een drukke dag. Dit is thuiskomen in alle rust.

Villatuin met klasse en cachet

Uw villatuin is de kroon op uw woning. Laat die onder handen nemen door professionals met kennis van zaken: Watelle. De start van een leven op het ritme van de natuur. Wij houden rekening met de bouwstijl van uw villa: strakke lijnen of klassieke grandeur. En wij delen uw villatuin op in duidelijke zones, zodat uw groene zones naadloos overlopen in uw leefruimtes. Binnen en buiten leven wordt één. Uw terrassen doen dienst als extra buitenkamers en uw oprit en tuinpaden geven uw gasten een warm welkomgevoel. 

• Nood aan verfrissing? Ontdek ook onze zwemvijvers en eco-zwembaden.
• Watelle is een veelgevraagde groenpartner van architecten en openbare instellingen.
• Groot domein? Vertrouw dan op Watelle voor uw landschapsinrichting.